FEAST THY BODY tm 31 januari 2020 - 49,50€


Veel mensen worstelen tijdens de eindejaarsperiode met opgebouwde gezonde gewoontes. En een heleboel andere mensen beslissen om op 1 januari hun leefstijl te gaan omgooien en in te zetten op een healthy leefstijl. 

Dit Feast Thy Body pakket omvat een face to face consult van 1 uur waarin je tal van vragen kan stellen rond voeding, bewegen etc en waarin we de bundel met het 12-wekenplan overlopen.  

Deze bundel staat vol met adviezen en tips om goed voor je lichaam (en geest) te zorgen. Zowel TIJDENS EN NA DE gezellige winterse FEESTEN.

Voorkom slechte gewoontes en gebruik dit 12-wekenplan om je op het juiste spoor te houden. Het plan bevat telkens focusgebieden per 3 weken. Idealiter bouw je verder. Als dit te moeilijk is, mik dan telkens volle bak op de acties van de eigenlijke 3 weken. Je zult merken dat je sowieso bepaalde zaken zult blijven doen die je goed bevallen. De bundel bevat ook een tracker om uit te scheuren en op je koelkast te prikken om op koers te blijven. Maar blijf mild voor jezelf want: 


De kleinste verandering kan het grootste verschil maken!Uw persoonsgegevens worden door Heal Thy Body – Lynn Gielis – August van Lokerenstraat 30 9050 Ledeberg verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling/aankoop en voor direct marketing (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen: heal-thy-body@outlook.com. Via dit mailadres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u hier.
Healthybody
August Van Lokerenstraat 30
9050 Ledeberg